en nl

L&L Academy

L&L ziet ontwikkeling als een continu proces en essentieel voor het halen van maximaal resultaat. Wij geloven dat talenten, professionals die zich kunnen ontwikkelen, meer betrokken en gemotiveerder zijn en dat ontwikkeling mede inhoud en zin geeft aan hun werk.

Bovendien is training en ontwikkeling nodig om professionals specifieke vaardigheden bij te brengen, te laten groeien in kennis en kunde of klaar te stomen voor een bepaalde positie.

Wij vinden dat bedrijven de individuele ontwikkeling van talenten, professionals zouden moeten koppelen aan hun unieke kwaliteiten en het beoogde doel wat een onderneming met hen heeft. Gamification maakt onderdeel uit van het trainingsprogramma van L&L. Gamification garandeert continue ontwikkeling op een hedendaagse, betrokken en individu-gerichte manier. Voortgang en de resultaten kunnen real time ingezien worden. Door het inzetten van gamification geeft een organisatie medewerkers zelf de controle over hun ontwikkeling. En biedt het mogelijkheden om samenwerking te stimuleren.

Persoonlijke effectiviteit, leiderschap en samenwerking

Onze trainingen helpen individuen en teams vaardigheden te ontwikkelen om persoonlijke effectiviteit, leiderschap en samenwerking te verbeteren. De samenstelling van de trainingen en ontwikkelingsprogramma’s bieden iedereen datgene wat op individueel niveau nodig is om de gestelde gezamenlijke doelstellingen te bereiken.

ROC Kop van Noord-Holland/Onderwijsgroep Noordwest-Holland

Lenard and Lenard vindt het belangrijk om de afstand tussen bedrijfsleven en opleidingsinstituten te verkleinen. Zo verzorgen wij vanaf eind 2019 de trainingen voor het volwassenaanbod van het ROC Kop van Noord-Holland/ Onderwijsgroep Noordwest-Holland.

Via het ROC/NWH bieden wij het volgende aanbod:

  • Managementvaardigheden (basis & gevorderden)

  • Profiling

  • Spreken voor beginners

  • Masterclass ‘Presenteren’ met Jörgen Raymann

  • Adviserend verkopen (basis & gevorderden)

  • Onderhandelen

  • AVG cursus

  • Ondernemen (beginners & gevorderden)

  • Procesoptimalisatie in 3 varianten (introductie, light, heavy)

Inschrijven kan binnenkort via de site van het ROC/OnderwijsgroepNWH.
Of stuur een mail naar marketing@lenardandlenard.com

Contactverzoek

Ik ontvang graag een melding van nieuwe artikelen en updates

* Verplicht veld