nl

Business Cabaret

Wij in de toekomst

Ga samen met Jörgen Raymann en Benito Doelwijt de uitdaging aan en stap met uw gasten heel even uit het looprad van de werkweek om na te denken over de uitdagingen en wellicht kansen van vandaag die kunnen leiden tot de mogelijkheden van morgen.

Staan we over, pak ‘m beet, 10 jaar nog steeds met zijn allen in de file? Hoe achterhaald is het ‘het nieuwe werken’ dan? Naar welke kant van de weegschaal is de balans gegaan: werk, privé – of zijn we eindelijk in evenwicht gekomen? En zijn we allemaal zzp-ers geworden met overgewicht en burn-out klachten?

Vol zelfspot en satire schetsen de heren de uitdagingen van de werkende mens. In de spiegel die zij ophouden, sparen zij zichzelf niet en herkennen wij ons allemaal. Het verleidt ons na te denken over morgen. En wat dit betekent voor u persoonlijk? En voor uw team of organisatie?

Want… Wat als… we blijven doen wat we nu doen?

En, wat als… we vandaag besluiten de toekomst een stap voor te zijn?

Een prikkelende dialoog die uw (toekomst)visie op persoonlijk leiderschap, vitaliteit en een leven lang ontwikkelen voorgoed zal veranderen.

 

Maak het een ervaring om nooit te vergeten

Met als optionele extra ons unieke platform waarbij u uw gasten voor- en achteraf mee op missie neemt in de toekomst; een schat van relevante data over de toekomstverwachting van je collega’s en klanten.

In samenvatting, brengt het business cabaret ‘Wij in de toekomst‘ u:

  • Anderhalf uur prikkelende interactie, vol satire en zelfspot – een lach en een traan gegarandeerd!

  • Special guests

  • Een branded welkomstplek in het theater

  • Elke gast een unieke toegang tot het Wij in de toekomst-platform – optioneel kunt u hier ook eigen missies en inhoud bieden

  • Rapportages

  • En een onvergetelijke aftershow

Heeft u interesse in het business cabaret?

Stuur ons een mail, dan nemen wij contact met u op.