en nl

Concepts

Innovatie komt tot leven in de concepts van Lenard & Lenard. In co-creatie met onze klanten en partners bundelen we expertise en visie tot een vernieuwende en effectieve aanpak van vraagstukken. Het begint met inspiratie, van daaruit co-creatie en vervolgens implementatie. We betrekken expertise vanuit ons netwerk, van wetenschappers tot kunstenaars om tot echte vernieuwing te komen.

Voorbeelden 

Urban Cows

Hoe maak je van ijs iets bijzonders? Lenard & Lenard ontwikkelde een vernieuwend concept voor Urban Cows, een geweldige nieuwe ijssoort speciaal voor cool people. Met aandacht voor duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. Urban Cows hebben een verhaal te vertellen over herkenbare dagelijkse challenges. En zij inspireren jongeren en ouderen net zo cool te zijn als zij: geen drugs, gezonde levensstijl en plezier in het leven.

Business Cabaret

Hoe krijg je mensen in beweging om mee te discussieren over dagelijkse uitdagingen en minder toegankelijke thema’s? Hoe geven we invulling aan de mens van morgen en de werkplek van de toekomst? Met dit bijzondere concept willen Jörgen Raymann, Benito Doelwijt en Margôt van Brakel zoveel mogelijk werkende mensen en organisaties bereiken. Om met een lach en een traan samen te kijken naar het werken nu en in de toekomst.