en nl

De toekomst van werk

The future of work starts today

 

Lenard & Lenard gelooft dat werken en ontwikkelen zoals het nu is ingericht niet duurzaam is voor de toekomst. Niet duurzaam voor mensen, bedrijven, de economie, het milieu, de samenleving, onze vitaliteit, voor onze ontwikkeling en de manier van werken op zich. Wij geloven dat aan jezelf werken een leuke ervaring mag zijn en niet iets is wat je alleen op school doet of opgelegd krijgt vanuit de werkgever.

Samen met partners bouwen we een (fysieke) werkplek van de toekomst ter inspiratie en als toonbeeld van Nederlandse innovatie. We gaan de dialoog aan zodat iedereen constructief kan meepraten. Om mensen met elkaar in verbinding te brengen en om mensen in beweging te krijgen, starten we met de campagne ‘De mens van morgen’ om het ongezonde looprad van onze huidige werkcultuur te doorbreken.  We ondersteunen deze campagne met ons eigen digitale platform.

De dialoog op gang brengen

Jörgen Raymann en Benito Doelwijt van Lenard & Lenard mobiliseren mensen om samen met hen na te denken en in gesprek te gaan over hoe we van uitdagingen in onze huidige economie, kansen richting de toekomst kunnen maken. Door het stellen van kritische vragen, willen wij werkend Nederland in beweging krijgen en veranderen wat beter kan. Dat doen we samen met partners.

Wil je op de hoogte blijven ?

Dan vragen wij je onderstaand formulier in te vullen.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]