“Hoe krijg ik meer structuur in mijn onderneming en ben ik niet alleen bezig met het blussen van brandjes?”
“Hoe kunnen we kosten besparen en efficiënter werken?”
“Hoe zorg ik ervoor dat mijn doelen meetbaar zijn?”
“Mijn bedrijf groeit, maar nu heb ik meer behoefte aan structuur en het inrichten van processen. Waar begin ik?”
“Tot op heden hebben we altijd zonder begroting gewerkt, maar ik merk dat we geen goed zicht hebben op waar het geld naar toe gaat. Hoe krijg ik inzicht? Hoe stel ik een budget en een begroting op?”
“Waardoor komt het dat dit bedrijfsonderdeel het niet zo goed doet? En hoe zorgen we ervoor dat het beter gaat functioneren/meer gaat opleveren?”

Financiën & Proces- optimalisatie

Je werkt dag en nacht en als je niet werkt, spelen je resultaten door je hoofd. Je wilt zo graag je ambities waarmaken, maar er zijn een aantal zaken waar je weinig grip op krijgt. Misschien ben je op zoek naar antwoord op een van de bovenstaande vragen.

Dan is het fijn als er iemand met je meekijkt, je op weg helpt en met een frisse blik naar je onderneming kijkt. 

Wij kunnen je helpen

Onze experts onderzoeken en analyseren de financiële resultaten en de processen van je onderneming. Ze vertellen je waar verbetermogelijkheden liggen en helpen je de cijfers te vertalen naar concrete actiepunten. Ze richten processen opnieuw in en zorgen ervoor dat jouw medewerkers niet vergeten worden. Hierbij krijg je toegang tot een tailor made dashboard, speciaal ingericht voor jouw onderneming. Zo ben jij te allen tijde op de hoogte van het effect op je resultaten!

Wat het oplevert?

Inzicht in de cijfers en verbeterde processen levert een soepel functionerende onderneming op. Je werknemers worden bij dit proces betrokken om zo vanuit alle facetten meer resultaat en rendement uit je onderneming te halen en je in staat te stellen je ambities te realiseren.

WIL JE MEER WETEN OF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Neem contact op met Saskia Vos, MD HR Outsourcing & Consultancy,  
via 06 11 66 62 64sv@lenardandlenard.com
of vul ons contact formulier in.

Facebook
Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram