nl

Onze werkwijze

De intake

Een goed gesprek is het halve werk. Gewoon van man tot man. Of vrouw tot man, man tot vrouw. Mannen tot mannen, Afijn je snapt hem. In dit gesprek vertel jij ons wat het (organisatie)doel is. Wat je misschien lastig vindt, waar je (dagelijks) tegenaan loopt en/ of wat je anders zou willen. We verzamelen zoveel mogelijk data en komen achter de grootste uitdaging(en) en uiteraard het probleem. Uiteraard kan het zo zijn dat één gesprek niet genoeg is om alle benodigde gegevens te verzamelen. We gaan namelijk niet over 1 nacht ijs. We willen het onderste uit de kan.

Wanneer wij uiteindelijk voldoende input hebben verzameld, bouwen we jouw ‘benefit case’. Maatwerk leveren we daarbij. Altijd. We bedenken innovatieve concepten en doelgerichte strategieën. We geven je de oplossing(en) en werken die voor je uit. En. We geven je inzicht in wat de inspanningen en jouw investering uiteindelijk gaan opleveren.

Dan gaan we voor de tweede stap. Informeel, net als het eerste en eigenlijk zoals al onze contactmomenten. We presenteren je onze visie en leggen je uit wat jou verder gaat helpen en hoe we jouw benefit case gaan realiseren. We leggen het gewoon uit, in gewone taal op een gewone manier. Voldoet het aan jouw verwachtingen? Ben je akkoord? Dan is Brieep aan de beurt.

BRIEEP

Brieep is (meer dan) een digitale omgeving, die is bedacht, gebouwd en exclusief in gebruik is door Lenard & Lenard. De tool Brieep is een technisch platform waar bedrijfs- en persoonsgegevens in worden verzameld. Er wordt gemeten, vergeleken en uiteindelijk rollen er gewenste resultaten uit.

Met de business case voor onze neus, gaan we alle specifieke functionaliteiten die nodig zijn inrichten in de Brieep omgeving speciaal voor jouw medewerkers. Dit doen we overigens samen. Het hele traject doen we samen. Samen richten we de opdrachten, de missies, in, die erop gericht zijn de vastgestelde doelen te bereiken en die het team zal gaan uitvoeren.

Met Brieep maken we zo de bijdrage van je medewerkers inzichtelijk en de resultaten meetbaar. We maken veranderen en innoveren leuk en zorgen voor een blijvende impact.

Hoe maak jij de zelfontwikkeling van jouw medewerkers winstgevend, omzet verhogend, relevant, betaalbaar, duurzaam, meetbaar én leuk? Hoe werk jij gericht aan gedragsverandering om tot de gewenste persoonlijke en bedrijfsmatige resultaten te komen?

Wij kunnen je hierbij helpen. En we kunnen je tonen in harde cijfers wat het je oplevert en welke investering nodig is. Hoe? We laten het je graag zien.


Lenard & Lenard
#inzichtingedrag