nl

PEOPLE

Alles begint met de mens in de organisatie. Lenard & Lenard geeft het potentieel van de mensen de ruimte. Via strategisch advies, (executive) coaching en training of met inzet van professionals.

PLATFORM

Het digitale platform van Lenard & Lenard stimuleert gedragsverandering en is gebaseerd op gamification. Het kan ingezet worden voor bijvoorbeeld onboarding, engagement en persoonlijke ontwikkeling.

WORKPLACE

Een werkomgeving heeft grote impact op de performance van de gebruikers. Lenard & Lenard helpt organisaties bij het inrichten en optimaliseren van de werkomgeving, om medewerkers te laten excelleren.

CONCEPTS

Innovatie komt tot leven in de concepts van Lenard & Lenard. In co-creatie met onze klanten en partners bundelen we expertise en visie tot een vernieuwende en effectieve aanpak van vraagstukken.

'De mens van morgen' workshop

Nieuwe wegen, leiden tot andere resultaten

In deze workshops begeleiden ervaren trainers teams om samen tot nieuwe inzichten te komen over ‘de mens van morgen’ in de ‘organisatie van morgen’. Om ruimte te geven aan de mens van vliegwiel van succes.

Samen nieuwe wegen ontdekken

People Strategies

Met ondersteuning van het platform van Lenard & Lenard worden de deelnemers uitgedaagd om daadwerkelijk nieuwe wegen te gaan bewandelen. Met aandacht voor persoonlijk leiderschap, vitaliteit en inclusie.

 

Business Cabaret

Jörgen Raymann en Benito Doelwijt in het theater

In het voorjaar van 2020 lanceert Lenard & Lenard het business cabaret ‘De mens van morgen’, gebaseerd over het gelijknamige boek, geschreven door Margôt van Brakel.
Het cabaret gaat over de uitdagingen in de wereld van vandaag en de mogelijkheden in de wereld van morgen. Het is onderdeel van de campagne tegen de werkweek als looprad.

‘De mens van morgen’ als dialoogstarter

Het is een ludiek en interactief programma, om met een lach en een traan een spiegel voorgeschoteld te krijgen en samen op zoek te gaan naar oplossingen. Het cabaret wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners.

Samen beter presteren

Inzicht in gedrag van jezelf en anderen

Lenard & Lenard begeleidt teams om inzicht te krijgen in het gedrag van anderen en van jezelf op basis van profiling. Om samen beter te presteren. We leren hoe je hier gebruik van kunt maken in (sales-) gesprekken, meetings en/of bij het aansturen en samenstellen van teams.

Meer impact

profiling

Tijdens een tweedaagse masterclass leren we teams op een leuke manier gegarandeerd effectiever te zijn. Niet voor niets is deze masterclass altijd beoordeeld met een 9+.

 

Lees hier het laatste nieuws

Hoe Vermaat Groep jaarlijks honderden vacatures vervult

Hoe Vermaat Groep jaarlijks honderden vacatures vervult

En waarbij voorheen 80% van de sollicitanten bij de eerste selectie afviel Wat doe…

Saskia 10 januari 2020
Jeroen Pauw en het creëren van betrokkenheid bij medewerkers: Samen vooruitkijken

Jeroen Pauw en het creëren van betrokkenheid bij medewerkers: Samen vooruitkijken

Duurzame inzetbaarheid en werkgeluk zijn belangrijke thema’s voor veel bedrijven in 2020. Uit onderzoek...

Benito Doelwijt 15 december 2019
Interview Guus Hiddink door Jörgen Raymann en Benito Doelwijt

Interview Guus Hiddink door Jörgen Raymann en Benito Doelwijt

“Ik was wel een goede voetballer! Kom nou op zeg” Guus Hiddink, op dit...

Benito Doelwijt 6 december 2019

De kracht van het netwerk

Lenard & Lenard is een netwerkorganisatie. We geloven in de kracht van het netwerk, omdat je nooit zelf alle kennis en expertise in pacht hebt; omdat je elkaar aanvult en samen meer bent dan alleen. We werken samen met wetenschappers en professionals met bewezen expertise, vanuit een gezamenlijke visie.

Werken vanuit motivatie

Voor een betere performance is het aanboren van het potentieel van medewerkers de gouden sleutel. Werken vanuit motivatie geeft ruimte aan dit potentieel. Wat zijn daarvoor de ingrediënten? Verbondenheid, voldoening, succes en onderdeel zijn van iets groters dan jezelf. Lenard & Lenard helpt medewerkers om hierin te groeien.

Wil je meer weten?

We gaan graag met je in gesprek.