“Hoe kom ik aan goed gekwalificeerd personeel?”
“Hoe zorg ik ervoor dat het personeel dat ik in dienst heb, in staat is om in de toekomst te voldoen aan nieuwe eisen van onze klanten?”
“Hoe houd ik het ziekteverzuim in de hand?”
“Hoe zorg ik voor een flexibel personeelsbestand?”
“Hoe betrek ik mijn personeel meer bij mijn ambities zodat zij weten wat er van hen verwacht wordt?”
“Hoe richt ik de zaken rondom het personeel het beste in, zodat ik zeker weet dat de zaken structureel goed geregeld zijn en aan de wettelijke eisen voldoen?”

Vanaf nu is HR geregeld

Als ondernemer heb je je focus op het realiseren van je ambitie. In je achterhoofd weet je dat je personeel hierbij het verschil kan maken tussen winnen en verliezen. En spelen waarschijnlijk
veel van bovenstaande vragen door je hoofd.
Als je weet wat je met je bedrijf wilt bereiken, kunnen wij je helpen jouw personeel en je organisatie daar te krijgen. Als je nog niet helemaal helder hebt waar je je de komende tijd op wilt richten, dan helpen we je eerst daar mee.

Onze HR-professionals nemen elk vraagstuk uit handen. Of het nou gaat om het inrichten van de organisatie, het opzetten van een beloningsstructuur, het aantrekken, motiveren, opleiden en behouden van talenten of hoe je personeel op een duurzame manier kunt inzetten. Ook zaken als verzuim en arbeidsrechtelijke kwesties kunnen we op ons nemen. Welk vraagstuk we ook voor je beantwoorden, ons startpunt is altijd datgene wat jij met jouw bedrijf in de toekomst wilt bereiken.

Wat het levert?

Geen zorgen over HR, kostenbesparing en een soepel functionerende onderneming met tevreden en gemotiveerd personeel. Zo kun je meer rendement uit je medewerkers en je onderneming halen.

WIL JE MEER WETEN OF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Neem contact op met Saskia Vos, onze MD HR Outsourcing & Consultancy
06 116 662 64 of sv@lenardandlenard.com

Facebook
Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram