en nl

L&L HR Advies

L&L ondersteunt organisaties om de toegevoegde waarde, de performance en efficiëntie van de HR-functie, de HR-processen of het managen van talent te verbeteren en te garanderen. Hierbij starten we vanuit de mens: de HR Executive, de HR-professional en de medewerkers van het bedrijf.

L&L biedt ondersteuning aan t.b.v.:

  • HR Procesverbetering

  • Talent Management

HR Procesverbetering

L&L HR Procesverbetering ondersteunt de HR functie bijvoorbeeld met het ontwikkelen van beleid gericht op verbeteringstrajecten, het ontwikkelen en inrichten van programma’s om talenten en professionals te helpen zich te ontwikkelen of aan te passen aan de procesveranderingen, het maken en inzetten van de juiste ontwikkelingsmogelijkheden en het sturen op betrokkenheid van de mensen, teams helpen bij het oplossen van organisatievraagstukken en teambuilding.  Anderzijds richt L&L HR Procesverbetering zich op het uitvoeren van een consistente en betrouwbare uitvoering van de traditionele HR-administratieve diensten (zoals salarisadministratie) via geautomatiseerde procedures. Hierbij wordt ervoor gezorgd dat dit tegen lage kosten gebeurt en/of dat er gebruik gemaakt wordt van gedeelde of uitbestede diensten aan externe partijen.

Talent management

L&L gelooft dat mensen het verschil maken in deze steeds sneller veranderende en sterk competitieve maatschappij. Deze huidige tijd vraagt dan ook van HR-management een focus op het verbeteren van het leven, de output van het werk en de manier waarop talenten en professionals acteren en zich kunnen ontwikkelen: hun motivatie, betrokkenheid, werkplezier en productiviteit. Dit begint bij recruiting en onboarding en kent verder elementen als performance management, carrièrebegeleiding, ontwikkeling, succession planning, gap & skill analyses. Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt, de behoefte aan transparantie, vertrouwen, eerlijkheid en een mindset gericht op purpose, ontwikkeling en verandering, moet er ook zorg zijn vanuit de organisatie voor een gezond welzijn en stressniveau bij de werknemer waarbij productiviteit centraal staat.

Vanuit onze methodiek zorgt L&L o.a. voor een omgeving waar medewerkers zich continu kunnen ontwikkelen, waar nieuwe uitdagingen of projecten aangegaan kunnen worden, waar het werken in teamverband versterkt wordt en waar ze toegang hebben tot vitaliteits- en welzijnsprogramma’s.

Contactverzoek

Ik ontvang graag een melding van nieuwe artikelen en updates

* Verplicht veld