nl

L&L HR Professionals

Organisaties en de juiste HR executives, HR managers en HR professionals verbinden voor permanente functies en/of tijdelijke ondersteuning. L&L gelooft dat er een match moet zijn tussen de waarden en de ambities van de organisatie en die van het individu. Ook is de samenstelling van het team bepalend voor wie er nodig is voor het invullen van een openstaande vacature of als tijdelijke ondersteuning.  Relevante expertise en ervaring zijn 2 andere belangrijke elementen.

De mens achter de kandidaat

L&L HR Professionals kijkt naar de mens achter de kandidaat en neemt, naast achtergrond en ervaring, het profiel en ontwikkelpotentieel van de kandidaat en zijn/haar wensen op het gebied van ontwikkeling mee in het zoeken naar de best match tussen kandidaat en organisatie.

Ontwikkeling als continu proces

L&L HR Professionals kunnen ingezet worden op een nieuw of lopend HR-project, als tijdelijke ondersteuning omdat een specifieke HR expertise nodig is, als vervanging van een afwezige collega en voor een permanente invulling.

Een professional bij L&L is niet gebonden aan leeftijd, sekse, etc. Alle L&L professionals kennen de L&L methodiek en zien ontwikkeling en optimalisatie van de eigen performance als een continu proces. Bovendien wordt bij een tijdelijke invulling, effectiviteit en resultaat gemeten aan de hand van overeengekomen doelen en key performance indicators (kpi’s). L&L professionals hebben plezier in wat ze doen en dragen zorg voor hun project, zichzelf en de mensen om hen heen.

Contactverzoek

Ik ontvang graag een melding van nieuwe artikelen en updates

* Verplicht veld