en nl

Voor professionals

Lenard & Lenard werkt vanuit het netwerk-principe. Naast een kleine harde kern, werken wij graag met professionals die we inzetten op projecten die passen bij de krachten van de professional. Daarbij kijken we niet alleen naar ervaring, maar juist naar het profiel van en het potentieel in iemand. Hoe je in het leven staat, hoe je acteert, hoe je je ontwikkelt hebt en waar je naartoe wilt, vinden wij net zo belangrijk als opgedane kennis en ervaring en de successen die je hebt geboekt. Aangezien wij onze klanten beloven hun resultaat te verbeteren, verwachten we dat onze professionals afgesproken output leveren.

Lenard & Lenard methodiek

Wij hanteren onze eigen methodiek. En wij vinden het belangrijk dat professionals die zich bij ons aansluiten de bouwstenen hiervan zich zo veel mogelijk eigen maken. Lees hier meer over de Lenard & Lenard methodiek.

Sluit je aan

Ben je een professional op het gebied van HR, Finance, Sales, Marketing of Proces Optimalisatie? Heb je een bewezen trackrecord, durf je aan ons te laten zien wat je potentie is, op welk gebied je je verder wilt ontwikkelen en vind je vitaliteit net zo belangrijk als wij? Sluit je dan aan ons bij ons netwerk. Stuur een mail met motivatie en je profiel naar: sv@lenardandlenard.com

Contactverzoek

Ik ontvang graag een melding van nieuwe artikelen en updates

* Verplicht veld