Unlock your potential, haal het maximale uit jezelf.

Ontwikkel jezelf, je zakelijke vaardigheden, de kunde die jij nodig hebt om maximaal resultaat te behalen.

Een greep uit onze PE-trainingen

Profiling

Je leert het gedragsprofiel van iemand bepalen, ook wel profiling genoemd. Geen profiling op basis van kleuren, maar juist op basis van iemands gedrag.

Overtuigend presenteren

Presenteren is voor vele professionals een niet meer weg te denken onderdeel van het werk. Een presentatie kan tevens dienen om jezelf nadrukkelijker te profileren.

De nieuwe AVG – alles wat je weten moet

Deze training geeft je praktische en direct toepasbare uitleg over de werking van de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Management vaardigheden basis

Je weet je medewerkers te inspireren en te motiveren en durft hen feedback te geven. En je geeft medewerkers vertrouwen en ruimte, maar houdt hierbij wel zelf de regie in handen.

Management vaardigheden gevorderden

Je leert dat jouw eigen handelen voor een groot deel jouw succes als leider bepaalt. Je reflecteert en je leert jouw leiderschapsstijl af te stemmen op je team.

Klantgericht adviseren

Hoe kan je door het stellen van de juiste vragen en toepassen van de juiste technieken jouw verkoopresultaat en klanttevredenheid aanzienlijk verbeteren?

Waarom Lenard and Lenard

Ervaring en kwaliteit

Meer dan 15 jaar geeft Lenard and Lenard trainingen en helpen we teams en personen zich te ontwikkelen. Dit doen wij op onze eigen wijze: de basis ligt in het kennen van jezelf, accepteren wie je bent en het herkennen van gedrag bij anderen. Onze trainingen worden internationaal gewaardeerd met een 9+. Dit niveau waarborgen wij door alleen te werken met de trainers die kwaliteit ook hoog in het vaandel hebben staan.

Onze unieke profileringsmethode

Wij gebruiken een profileringstechniek die je helpt je gesprekspartner te doorgronden op basis van de antwoorden die hij/zij geeft of de acties die hij/zij wel of niet doet. Wij kijken naar echt gedrag, niet iets wat is gebaseerd op digitale vragenlijsten. Deze profileringstechniek vormt de basis van al onze vaardigheidstrainingen omdat dit inzichten geeft waarmee je voordeel kunt doen in onderhandelingen, in het managen van je team, met jezelf te presenteren – alle interacties die je met mensen hebt.

Geen one size fits all

Natuurlijk bestaan onze trainingen uit een aantal vaste componenten, maar wij werken altijd met wat de groep en de personen in de groep nodig hebben. Wij hebben ervaring met het opzetten van ontwikkelings-programma’s binnen bedrijven, bouwen trainingen op verzoek en tijdens onze (management-)teaminterventies laten we teams efficiënter en met meer plezier samen werken. Op basis van een intake stellen wij een exclusief programma samen voor jouw specifieke situatie om maximaal potentieel uit personen en teams te halen.