“Ik kom niet verder in mijn ontwikkeling , wat kan ik daar aan doen?”
“Hoe kan ik meer uit mezelf/mijn team/afdeling/organisatie halen?”
“Hoe kunnen mijn medewerkers en teams beter functioneren?”
“Hoe bied ik mijn medewerkers genoeg ruimte om zich te ontwikkelen?”

Training & Ontwikkeling

Medewerkers, hun inzet en werkhouding zijn cruciaal binnen je onderneming. Onze trainings- & ontwikkelingsprogramma’s zijn gericht op de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en het beter laten functioneren van teams.

Kijk eens naar ons aanbod van trainingen.

 

Ieder individu en team is uniek, bij ons is daarom geen training hetzelfde. 

Mentale weerbaarheid en fysieke fitheid

Met al onze trainingen beginnen we met inzicht te geven in het gedrag van de persoon zelf en dat van anderen. Door te begrijpen hoe iemand handelt, kun je effectiever zijn in gesprekken, onderhandelingen en relaties. Naast mentale fitheid, besteden we ook aandacht aan fysieke fitheid: sport. Wij geloven dat iemand beter kan presteren als hij ook werkt aan zijn vitaliteit. Vandaar dat sport een onderdeel is van onze trainingen.

Onze trainingen zijn ook Permanente Educatie-trainingen

Via onze Permanente Educatie trainingen kun je jezelf en je medewerkers op diverse gebieden verder ontwikkelen. Of het nou gaat om managementvaardigheden, het onder de knie krijgen van het profileren van mensen, op de hoogte zijn van de nieuwe AVG wetgeving of hoe je meer uit je social media kunt halen. Onze programma’s worden gegeven door professionals die zelf ook met de voeten in de klei gestaan hebben en kenmerken zich door een hoge kwaliteit. Kijk snel in ons aanbod.

Frequentie: onze trainingen worden regelmatig aangeboden, maar kunnen ook inhouse gegeven worden. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

WIL JE MEER WETEN OF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Neem contact op met Benito Doelwijt, partner Lenard and Lenard
085 4877909  of bd@lenardandlenard.com

Facebook
Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram