nl

Wie we zijn

Echt passen in hokjes doen we niet, We zijn simpelweg onszelf. Ons kun je het beste omschrijven als een 100% netwerkorganisatie.

Schoenmaker blijf bij je leest is ons devies. Alle benodigde disciplines zijn te allen tijde bij en in te schakelen. Ons netwerk is groot en breed en we zijn er reuze trots op. Net als op onze fijne basis, een kleine vaste kern. Wij werken internationaal, geloven dat werken op een gezonde manier integraal onderdeel van het leven zou moeten zijn, werken daarom veelal vanuit huis terwijl we ondertussen bouwen aan ons kantoor van de toekomst. Wij zijn:

Benito Doelwijt.
Strategie en performance

In het verleden begeleidde hij top-politici en ondernemers. Strategie en het verbeteren van performance zijn helemaal zijn ding. Dit doet hij met de nodige ervaring, humor en creativiteit. Benito staat aan de wieg van vele winnende concepten. Hij verbindt en zet mensen aan en in beweging.

Jörgen Raymann.
Chief Inspirational Officer

Wie kent hem niet? Je hebt vast wel eens ongelooflijk hard om hem gelachen. Maar grappen maken is niet het enige dat hij verdomde goed kan. Jörgen is namelijk verdomde goed met mensen. Hij luistert, observeert en motiveert. Jörgen maakt het leuk en zorgt dan dat het werkt. Voor hem is inspiratie de bron van alle succes.

Nanette Buis.
Communication, Marketing & Strategy optimization

De duizendpoot. De stille kracht. De basis. Dat is Nanette. Bel haar en het komt goed. Nanette gelooft in de kracht van mensen, echte mensen. Aarzel nooit om contact met haar in contact te komen. Persoonlijk. Een persoonlijkheid. Dat is Nanette.

Bas Haerkens.
Business Architect

De man van de cijfers. Als geen ander vindt hij jouw oplossing. Hij rekent je moeiteloos voor wat je dat gaat opleveren, want dat is waar het uiteindelijk om draait. Hoeveel jouw omzet omhoog gaat? Bas weet het. Deze echte Brabander, deze familieman pur sang, deze man met het hart op de juiste plek.

Hoe maak jij de zelfontwikkeling van jouw medewerkers winstgevend, omzet verhogend, relevant, betaalbaar, duurzaam, meetbaar én leuk? Hoe werk jij gericht aan gedragsverandering om tot de gewenste persoonlijke en bedrijfsmatige resultaten te komen?

Dat kunnen we je vertellen. We kunnen je in harde cijfers tonen wat jouw investering je oplevert. Hoe? Wij laten het je graag zien.


Lenard & Lenard
#inzichtingedrag