en nl

Wij in de toekomst

‘Wij in de toekomst’ is een campagne om het ongezonde looprad van onze huidige werkcultuur te doorbreken. Om nieuwe wegen te vinden die leiden tot een ander resultaat. Met deze campagne faciliteren we de dialoog over wij in de toekomst, over wat de succesfactoren zijn en hoe we ruimte maken voor die succesfactoren. Dit doen we in de vorm van ‘Wij in de toekomst workshops’ onder begeleiding van ervaren trainers. Daarnaast gaan we het theater in met het Business Cabaret als dialoogstarter. De campagne wordt ondersteund door ons platform om de dialoog door te trekken van visie naar actie en wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners.

 

Thema’s die aan bod komen zijn onder andere persoonlijk leiderschap, vitaliteit en diversiteit en inclusie.

Inspiratie 

Het boek ‘De mens van morgen – van Homo Sapiens naar Homo Conexus’ geschreven door Margôt van Brakel, partner bij Lenard & Lenard, is als inspiratie gebruikt voor de campagne.

Het boek schetst een visie op de mens van vandaag en geeft een doorkijkje naar die van morgen. Met een unieke combinatie van persoonlijke ervaringen en inzichten gekoppeld aan maatschappelijke thema’s, legt het de essentie bloot. De mens van morgen is echt mens. Hij is als geen ander in staat tot verbinden – maar dan niet alleen op een digitale manier. De homo conexus onderscheidt zich doordat hij zich verbindt met zichzelf, met een ander en met het geheel, om vanuit die verbinding menselijke waarden te herwaarderen en echt ruimte te geven aan diversiteit.

 

De mens van morgen