nl

De employee experience positief maken met gamification


Saskia - 30 augustus 2019

Dat het gaat om de gehele employee experience is niet nieuw. Wil je dezer dagen als werkgever verschil maken voor je medewerkers dan moet je je bewust zijn van de employee experience. Oftewel de ervaring die je je medewerker biedt gedurende zijn of haar loopbaan bij jouw bedrijf.  Dit zijn o.a. de momenten die je in onderstaande afbeelding ziet. Een hels karwei om je organisatie op al deze momenten in te  richten en helemaal als je de ervaring per individu wilt vormgeven.

Met gamification geef je je medewerker controle over zijn of haar eigen werkervaring. Aan de hand van zijn of haar persoonlijke profiel, de individuele doelen en de ontwikkeling die hij/zij wil doormaken, kan de medewerker zelf invulling geven aan de route die hij/zij volgt door de onderneming. Voordeel? O.a. empowerment en betrokkenheid. Het is ook nog eens leuk om te doen en resultaat is meteen zichtbaar.  Goed voor medewerker en organisatie!

 

Download hier een overzicht van mogelijke ervaringen binnen de employee experience en zie hoe gamification hier een bijdrage aan kan leveren.

Abonneer je nu en mis geen enkele update!

    * Verplicht veld

    Related posts