nl

Ons werkterrein

Ons werkterrein is ongelooflijk divers. Dat is ook niet zo gek. In welke branche ook, het zijn de mensen die een hoofdrol spelen. Als medewerker en/ of als klant. En die mensen, die kunnen je organisatie maken of verbeteren.

Dit zeggen we, omdat we spreken vanuit een flinke portie ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgedaan in het (MKB) bedrijfsleven, de wereld van de media, het onderwijs, semi- en overheidsinstellingen, defensie en veiligheid, banken en verzekeraars. Maar ook bij fusies en overnames.

Uiteraard hebben ook wij een specialiteit. En dat zijn vooral de grotere organisaties. Organisaties met 50+ medewerkers of grote klantenbase. Organisaties die willen verbeteren, die hun processen willen optimaliseren en die weten dat dit alleen kan door middel van gedragsverandering. Organisaties waar (gedrags-)verandering op dit moment noodzaak is. En laat dat nou net onze specialiteit zijn.

 

Hoe maak jij de zelfontwikkeling van jouw medewerkers winstgevend, omzet verhogend, relevant, betaalbaar, duurzaam, meetbaar én leuk? Hoe werk jij gericht aan gedragsverandering om tot de gewenste persoonlijke en bedrijfsmatige resultaten te komen?

Wij kunnen je hierbij helpen. We kunnen je in harde cijfers tonen wat jouw investering je oplevert. Hoe? Wij laten het je graag zien.


Lenard & Lenard
#inzichtingedrag